KAAS & ZUIVEL
Naast charcuterie bieden wij u ook een assortiment aan in artisanale kazen. Onze kazen zijn afkomstig van verschillende lokale kaasboerderijen en kaasmakerijen. Wij selecteerden voor u een evenwichtige samenstelling van harde kazen, abdijkaas, geitenkaas, witschimmelkaas, gewassen korstkaas en blauw geaderde kaas.
Kaas & zuivel |
---|
Kazen beschikbaar in sneetjes of in blok |
Flandrien kaas jong |
Flandrien kaas belegen |
Flandrien kaas Light |
Brugs broodje |
Brugs broodje met kruiden (op aanvraag) |
Tintoretto (met italiaanse kruiden) |
Veurnse notenboom (met mosterdzaadjes en notensmaak) |
Chesterkaas (smeltkaas) |
Kazen beschikbaar per stuk (+/- 150 g) |
Flandrien Oud |
Manchego Rozemarijn (schapenkaas) |
Grana Padano Italia (vergelijkbaar met parmezaan) |
Wildbloemkaas (Oostenrijkse kaas) |
Antwerps pikantje (pittige korst) |
Kastaer (zacht van smaak) |
Charlatan |
Rossi Di Langa (roodkorst, zacht) |
Kaasterkaas (roodkorst, smaakt goed door) |
Cambozola (milde blauwe schimmelkaas) |
Brie De Meaux AOP (straffe brie) |
Brie Supérieur (zachte brie) |
Le Gaslonde Lait Cru (camembert) |
Moerduiveltje (koemelk, zachte kaas) |
Rambol met noten |
Comté Réserve (oude kaas) |
Berloumi (op aanvraag) |