CHARCUTERIE

Op onze charcuterie mogen wij fier zijn: artisanaal gekookte hesp, gerookt spek, droge worsten, filet de sax, filet d’Anvers, kip-kap, kalfsbrood, etc.

Onze charcuterie wordt in huis gezouten, gedroogd, gebakken en gerookt. Roken doen we zoals vroeger, traag en op schilfers zuiver beukenhout. Zouten en bakken gebeurt in moderne machines die een hygiënisch productieproces kunnen garanderen zonder aan smaak en kwaliteit te moeten inboeten.

Charcuterie
Gebakken Ham Duroc Maison
Nootham Duroc eigen werk
Gekookte hesp Duroc Maison
Hespenworst Eigen Werk
Kalfsworst Eigen Werk
Kalfs Brood Eigen Werk
Strasbourg Eigen Werk
Gebraden Rosbief Runds
Varkensgebraad Maison
Mosterdgebraad Maison
Rundspastrami Maison
Filet de sax Maison
Rundsfilet Maison Gerookt
Paardefilet
Italiaanse Kiproulade
Kippewit maison
Zweeds kippenbrood
Kalkoenborst
Kalfskop Met Zure Saus
Brugse pikanterie
Kip kap
Kop Tomaat
Kalkoen met zilveruitjes
Cremepate Keurslager
Appeltjespate
Boerenpate
Beau Berry Paté
Gebakken Paté Maison
Gerookt Spek Maison
Fijnkost salami
Foret d'Ardenne (zonder look)
Ardeense Salami Met Look
Kipsalami
Kalkoensalami
Pepersalami
Stofelotto (met verse look)
Venkelsalami
Boulogne
Chorizo
Longaniza Reserva (droge spaanse salami)
Parmasalami Fiocco
Parmezaan salami
Chili salami
La Geganta Pur Porc
Pancetta
Italiaanse Alpenham Keurslager
Ardeense boerenham
Gedroogde ham

Ga naar ons volledig assortiment