CHARCUTERIE
Op onze charcuterie mogen wij fier zijn: artisanaal gekookte hesp, gerookt spek, droge worsten, filet de sax, filet d’Anvers, kip-kap, kalfsbrood, etc.
Onze charcuterie wordt in huis gezouten, gedroogd, gebakken en gerookt. Roken doen we zoals vroeger, traag en op schilfers zuiver beukenhout. Zouten en bakken gebeurt in moderne machines die een hygiënisch productieproces kunnen garanderen zonder aan smaak en kwaliteit te moeten inboeten.
Charcuterie |
---|
Gebakken Ham Duroc Maison |
Nootham Duroc eigen werk |
Gekookte hesp Duroc Maison |
Hespenworst Eigen Werk |
Kalfsworst Eigen Werk |
Kalfs Brood Eigen Werk |
Strasbourg Eigen Werk |
Gebraden Rosbief Runds |
Varkensgebraad Maison |
Mosterdgebraad Maison |
Rundspastrami Maison |
Filet de sax Maison |
Rundsfilet Maison Gerookt |
Paardefilet |
Italiaanse Kiproulade |
Kippewit maison |
Zweeds kippenbrood |
Kalkoenborst |
Kalfskop Met Zure Saus |
Brugse pikanterie |
Kip kap |
Kop Tomaat |
Kalkoen met zilveruitjes |
Cremepate Keurslager |
Appeltjespate |
Boerenpate |
Beau Berry Paté |
Gebakken Paté Maison |
Gerookt Spek Maison |
Fijnkost salami |
Foret d'Ardenne (zonder look) |
Ardeense Salami Met Look |
Kipsalami |
Kalkoensalami |
Pepersalami |
Stofelotto (met verse look) |
Venkelsalami |
Boulogne |
Chorizo |
Longaniza Reserva (droge spaanse salami) |
Parmasalami Fiocco |
Parmezaan salami |
Chili salami |
La Geganta Pur Porc |
Pancetta |
Italiaanse Alpenham Keurslager |
Ardeense boerenham |
Gedroogde ham |